|
Rustfrit stål er et pragtfuldt
materiale.
Det er nok omkring 90 % af alt køkkenudstyr, til storkøkner og
private der er fremstillet af rustfri stål.
Der er et minimum af vedligeholdelse og det er klart her den helt
store fordel ligger.
Varmekilderne der bruges er el, induktion og gas som alle kan afgive en
temperatur som ligger på højde med temperaturen i et bål.
Derfor finder jeg det meget usagligt, at
nogle producenter og deres mellemhandlere, nedgør brugen af rustfri
stål, med henvisning til nogle temperaturer på 600 grader.
En person med almindelig sund fornuft kunne aldrig finde på at opvarme
sine gryder, potter og pander til 600 grader.
Madlavning foregår altid ved en
temperatur under 300 grader.
Så mit råd til kunderne er, at i trygt kan bruge
gryder, potter og pander af rustfrit stål.
I kan også læse en test af grille i Råd & Resultater 4 /
1995
udgivet af Forbrugerstyrelsen.
Heri anbefaler de rustfri stål.
se hæftets forside klik her
Med venlig hilsen bålmanden
|
|