Rustfrit stål er et pragtfuldt materiale.

Det er nok omkring 90 % af alt køkkenudstyr, til storkøkner og private der er fremstillet af rustfri stål.

Der er et minimum af vedligeholdelse og det er klart her den helt store fordel ligger.

Varmekilderne der bruges er el, induktion og gas som alle kan afgive en temperatur som ligger på højde med temperaturen i et bål.

Derfor finder jeg det meget usagligt, at nogle producenter og deres mellemhandlere, nedgør brugen af rustfri stål, med henvisning til nogle temperaturer på 600 grader.

En person med almindelig sund fornuft kunne aldrig finde på at opvarme sine gryder, potter og pander til   600 grader.

Madlavning foregår altid ved en temperatur under 300 grader.


Så mit råd til kunderne er, at i trygt kan bruge gryder, potter og pander af rustfrit stål.

I  kan også læse en test af grille i Råd & Resultater 4 / 1995
udgivet af Forbrugerstyrelsen.

Heri anbefaler de rustfri stål.

se hæftets forside klik her



Med venlig hilsen bålmanden
 

 
     


 

 

►►►   Danmarks førende producent

◄◄◄   Startside ( forside )

 

 

Kontakt info.
 Send mail.